Onze missie als Levend Woord Gemeente is: We zijn gezonden om een zegen te zijn! Daarom ondersteunen we meerdere sociale, christelijke projecten verspreid over de wereld.

Dit zijn de projecten die we op dit moment ondersteunen:

Chris Franz – Oost Afrika   facebook Chris Franz

Chris Franz is de oprichter van CITA-Ministries. Hij is opgegroeid in Kenia. Zijn bediening is het organiseren van grote evangelisatiecampagnes in samenwerking met de plaatselijke voorgangers in Oost Afrika en met name in Ethiopië. Tevens werkt CITA samen met lokale kerken in Ethiopië om zendelingen uit te zenden in Noord Afrika. Ieder jaar vindt er een zendingsconferentie plaats voor de toerusting van deze zendelingen. Eind 2014 waren er 60 fulltime zendelingen!

Roël & Norma Mijnhijmer – Suriname

Roël & Norma Mijnhijmer wonen in Suriname en werken daar met verwaarloosde en gedetineerde jongeren voor wie ze een belangrijke vader & moederrol vervullen.

Mirjam Stigter & Noegi Akas – West-Papua   facebook icon.2

Miriam Stigter is getrouwd met de Indonesische arts Noegi Akas. Zij hebben 3 kinderen, twee zonen – Joshua en Mark en een dochter, Sara! In het najaar van 2006 vertrokken ze naar de binnenlanden van West-Papua. Hun visie is o.a. het opzetten van een kerk, een kleuterschool en basisschool.