Voorganger

Voorganger Arthur de Groot

“Vanaf het begin van de LWG dien ik van harte en met dankbaarheid in de LWG. Vanaf 2001 ben ik als voorganger met name verantwoordelijk voor het overzien van de herderlijke zorg in de gemeente. Ik ben blij om te zien dat veel trouwe gemeenteleden om elkaar geven en zich liefdevol inzetten voor de HEER, voor elkaar, en hun naaste.

We zijn als echtpaar al ruim 30 jaar gelukkig getrouwd. Corinne en ik hebben met blijdschap mogen zien dat onze drie – inmiddels volwassen – zonen de HEER zijn gaan volgen en dienen. We hebben inmiddels ook een kleinzoon, Judah, die ons veel vreugde geeft.

Sinds 2012 ben ik parttime ook als voorganger betrokken in Ichthus Evangelische Gemeenschap Etten-Leur. Corinne concentreert zich sinds 2013 met name op deze Brabantse kerk en op het leiden van een profetische voorbedegroep voor Zuid–Nederland. Jezus’ gebedslast voor eenheid in Zijn Gemeente leeft in ons hart. We houden beide van verbondenheid en samenwerking met andere gemeentes en kerken in Rotterdam en in het land. Ons vurig gebed is dat we als volgelingen van Jezus Christus met elkaar een groeiend positief getuigenis mogen geven van het Evangelie. Samen gezonden om een zegen te zijn.”