Zenden

Onze missie als Levend Woord Gemeente is: We zijn gezonden om een zegen te zijn! Dat betekent dat we ook aandacht hebben om een zegen te zijn voor onze omgeving. We houden van de stad Rotterdam. We verlangen ernaar dat Jezus steeds meer zichtbaar wordt in deze mooie stad. Daarnaast willen we een gemeente zijn die concreet gestalte geeft aan de grote opdracht om alle volken tot Zijn discipelen te maken.

Kringloopwinkel: 2de Kans

We reiken uit naar onze kostbare naasten op een praktische manier door Kringloopwinkel 2de Kans. Dit is een grote zegen voor de buurt rondom het Levend Woord Centrum in Rotterdam. Mensen kunnen voor weinig geld spullen kopen en ze zijn altijd welkom voor een kop koffie.

Hand in Hand Feijenoord

Als Levend Woord Gemeente doen we actief mee met het diaconale netwerk Hand in Hand Feijenoord, met zo’n veertig tal kerken en diaconale organisaties. Dit zijn allemaal Christelijke organisaties die bijdragen aan de fysieke, maatschappelijke en geestelijke behoeften van de buurtbewoners in de wijk Feijenoord. Voor meer informatie kijk op de website van Hand in Hand Feijenoord.

Zending Wereldwijd en het 10/40 Raam

Ook kiezen we ervoor om een zegen te zijn voor de wereldwijde zending. We steunen christelijke projecten die op ons pad zijn gekomen.