Zenden

Onze missie als Levend Woord Gemeente is: We zijn gezonden om een zegen te zijn! Dat betekent dat we ook aandacht hebben om een zegen te zijn voor onze omgeving. We houden van de stad Rotterdam. We verlangen ernaar dat Jezus steeds meer zichtbaar wordt in deze mooie stad. Daarnaast willen we een gemeente zijn die concreet gestalte geeft aan de grote opdracht om alle volken tot Zijn discipelen te maken.

We reiken uit naar onze kostbare naasten op een praktische manier door Kringloopwinkel 2de Kans. Dit is een grote zegen voor de buurt rondom het Levend Woord Centrum in Rotterdam. Mensen kunnen voor weinig geld spullen kopen en ze zijn altijd welkom voor een kop koffie.

Ook kiezen we ervoor om een zegen te zijn voor de wereldwijde zending. We steunen sociale, christelijke projecten die op ons pad zijn gekomen. Hier lees je daar meer over

Een diaconaal team van onze gemeente doet er alles aan om Gods barmhartigheid te verspreiden door gebed, giften en door zelf praktische hulp aan onze naaste te geven.