Evangelisatie

Vanuit de Levend Woord Gemeente gaan er regelmatig teams de straat op voor evangelisatie. Sleutelwoorden daarbij zijn Gods passie, liefde en bewogenheid.

Een verschil maken
Het is onze passie om de boodschap van Jezus liefde, redding en herstel te brengen, zodat zoveel mogelijk mensen een ontmoeting en persoonlijke relatie met Hem krijgen. Zijn leven is onze inspiratiebron en willen dit ook uitstralen om een verschil te kunnen maken in deze wereld. Als gelovigen zijn we geroepen om een getuige te zijn van datgene wat God in ons heeft gedaan of wat Hij in ons wilt doen. Natuurlijk wel op een manier die het beste bij onze persoonlijkheid past: evangelisatie is een van die manieren.

Ga je mee?
Door het jaar heen zijn er verschillende evenementen waarin we als gemeente actief zijn en samen uitgaan in Rotterdam-Zuid. De geplande events vind je terug in onze agenda en op onze Facebook-pagina. Als je meer wilt weten over evangelisatie of als je mee wilt doen, dan kun je terecht bij Mark Koolmees of Jorden Spijker. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor evangelisatie in de Levend Woord Gemeente Rotterdam.