Kringloopwinkel 2e Kans

Stichting 2de Kans is een bediening  met als doel tweedehandsgoederen te koop aan te bieden voor een zeer lage prijs om op deze manier de afvalstroom te verminderen.

Dinsdag en woensdag


Iedere dinsdag en woensdag van 10.30 uur tot 16.00 uur is er in het Levend Woord Centrum de Kringloopwinkel 2de Kans. Hier worden tweedehandsgoederen te koop aangeboden voor een zeer lage prijs. Alle inkomsten gaan naar diversen sociale projecten. Stichting 2de Kans werkt met een team van vrijwilligers en stagiaires die met veel plezier de winkel runnen en goederen uitzoeken.

Hillesluis

De winkel bevindt zich in de wijk Hillesluis, waar sinds 2011 al menig klant opnieuw in de kleren is gestoken. Ook huishoudelijke spullen en speelgoed vinden gretig aftrek in een wijk waar zovelen het moeten doen met een relatief klein inkomen. Het team van Stichting 2de Kans hoopt dat velen in de wijk de weg zullen vinden naar de winkel en voor een zeer lage prijs iets van hun gading kunnen vinden. Ook is er volop de mogelijkheid om een praatje te maken onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Samenwerking met LWG

Door de samenwerking met de Levend Woord Gemeente heeft de stichting een groot netwerk van mensen die hun spullen ter beschikking stellen aan de kringloopwinkel. De stichting heeft al bij kunnen dragen aan verschillende sociale- en zendingsprojecten.

Langskomen?

Wil je eens een kijkje komen nemen? Of heb je spullen die je graag aan ons wilt doneren? Je bent van harte welkom! Iedere dinsdag en woensdag van 10.30 uur tot 16.00 uur in het Levend Woord Centrum.