Samenkomen

Als Levend Woord Gemeente komen we op verschillende momenten in de week samen.

Zondagochtend samenkomsten
Elke zondagochtend is er een samenkomst in de Breepleinkerk. We komen bij elkaar om God en elkaar te ontmoeten. Je bent van harte welkom om deze samenkomsten te bezoeken!
Hier lees je meer over de zondagochtenden

Kinderkerk: “De Schatkist”
Tijdens de zondagse samenkomsten is er voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar kinderkerk. Vanaf 10.15 kunt u uw kind brengen naar de gele achterzaal. Tijdens de kinderkerk hebben we een programma dat is aangepast aan de samenstelling van de groep.

Hier vind je meer informatie over de kinderkerk

Gebedsbijeenkomsten
Ook zijn er gebedsbijeenkomsten op verschillende momenten. Wij verlangen ernaar om een gemeente te zijn die functioneert door de kracht van gebed. We geloven dat daardoor Gods Koninkrijk op aarde zichtbaar wordt. Je bent van harte welkom om met ons mee te bidden!

Hier lees je meer over de gebedsbijeenkomsten

First Love Avonden
Een keer in de drie maanden is er een First Love Avond. Als gemeente vinden wij het belangrijk dat er ruimte is voor aanbidding en profetie. Deze avonden zijn hiervoor speciaal ingericht. Op deze avonden staat God centraal en is er ruimte voor profetische geluiden door middel van dans, vlas, zang, schilderen en het woord. Wij willen Hem zoeken, terug naar de eerste liefde, en vanuit die liefde horen wat het NU woord is.

Hier lees je meer over de First Love avonden