Gebedsbijeenkomsten

Gebedsbijeenkomsten

Wij willen als gemeente een Huis van Gebed zijn! Gelovig gebed is de motor van onze persoonlijke wandel met God.  Wij verlangen ernaar om een gemeente te zijn die functioneert door de kracht van gebed. Wij geloven dat daardoor Gods Koninkrijk op aarde zichtbaar wordt.
Er zijn verschillende momenten gedurende de week waar we samen bidden. Je bent van harte welkom om mee te doen.

Huis van Gebed via Zoom

Elke doordeweekse avond van maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 20:00 wordt er gebeden via Zoom. Via dit digitale programma zien en horen we elkaar ieder vanuit zijn eigen huis en bidden we samen. Heb je interesse om ook mee te doen? Vraag dan de link aan via kantoor@lwg.nl

Vaste gebedsavond (vrijdag)

Elke vrijdagavond van 19.30 uur tot circa 21:00 is er een algemene gebedsbijeenkomst in het Levend Woord Centrum. We nemen daar de tijd voor lofprijs, aanbidding, voorbede voor de gemeente, ons land, de zending en voor Israël.

Gebed voorafgaand aan de samenkomst (zondag)

Elke zondagochtend is er om 9:30 uur een gebedsbijeenkomst in een achterzaal van de Breepleinkerk. Hier bidden we samen voor de dienst. We banen de weg, zodat de hemel op aarde zichtbaar zal worden en Gods plannen doorgang zullen krijgen.