Profetenschool (LIYD)

Profetenschool

*In samenwerking met Living In Your Destiny (LIYD), God’s Embassy Amsterdam.
Profetenschool 1 is de basiscursus profeteren. Jezus zei: “Mijn schapen horen Mijn stem!” En Paulus zei: “Ik zou willen dat jullie allemaal profeteren”. Deze cursus is voor iedere christen, niet alleen maar voor een paar uitverkoren mensen met een bijzondere gave! De lessen van school 1 zullen in Amsterdam plaatsvinden en zijn in de periode van 18 februari t/m 25 maart. Dit sluit perfect aan op de profetenschool 2 die op 4 april begint in Rotterdam!
Meer informatie en opgeven (deel 1): zie de LIYD-website.
Profetenschool 2 is de vervolgcursus profeteren en is van 4 april t/m 8 april in Rotterdam. Je kunt je hiervoor alleen opgeven als je Profetenschool 1 al hebt gedaan. Deze cursus is voor iedere christen, die door God gebruikt wil worden. In deze tijd kun je in geen enkele christelijke ‘bediening’ meer functioneren zonder de leiding van de Heilige Geest. Wil je evangeliseren, aanbidding leiden, voorbede doen of lesgeven? Dan zul je moeten weten wat God vandaag tegen de mensen zegt, die aanwezig zijn, of over de personen/zaken/plaatsen, waarvoor je bidt.
Meer informatie en opgeven (deel 2): zie de LIYD-website.
*Living in Your Destiny biedt nog andere trainingen aan en andere momenten om de Profetenschool te volgen op meerdere locaties. Neem een kijkje op hun website