Aanbidding

Het aanbiddingsteam is onder te verdelen in verschillende teams. We hebben een muziekteam, geluidsteam, dansteam, beamerteam en een decoratieteam. Elk team wordt geleid door één of meerdere bedieningsleiders.

Muziekteam

“Als team hebben wij een enorme passie voor God, aanbidding en muziek. Het is heerlijk om door middel van muziek God te aanbidden, en Hem centraal te zetten in ons leven. Aanbidding is niet alleen iets wat zondag op het podium gebeurd. Het is een levensstijl. Een levensstijl van je eigen leven afleggen en Jezus centraal zetten. Leven vanuit een relatie met Hem maakt het leven zoveel mooier! Aanbidding is een keuze die je maakt in je hart, waarmee je zegt: “Jezus, ik zet U centraal!”. Ons verlangen voor de gemeente is dat we samen zullen groeien in intimiteit met Jezus. Dat zijn koninkrijk, zijn glorie en heerlijkheid zullen komen op de aarde, zoals in de hemel. Dat de hemel de aarde zal raken en wij wonderen mogen gaan meemaken wanneer wij Hem aanbidden!”

Geluidsteam

“Onze passie is aanbidding en geluid. We zijn dankbaar dat we op deze manier God kunnen aanbidden en onze talenten en kennis kunnen inzetten voor het Koninkrijk van God. Want God komt alle eer toe en Hem willen we dienen en aanbidden met heel ons hart. We zien het geluid als een verlengstuk van de band of van de spreker. Hetgeen wat op het podium gebeurd, kunnen wij versterken en op de juiste manier aan de rest van de Gemeente ten gehore brengen. Hierdoor kan de Gemeente in aanbidding worden geleid en het onderwijs van de spreker ontvangen. Dit is dan ook een mooi voorbeeld van het lichaam van Christus. Het één kan niet zonder het ander. We zijn één lichaam, één familie en we versterken elkaar en onze daden als we hierin wandelen en naleven. We zien uit naar de toekomst, waarin wij verder Gods wegen mogen bewandelen, mogen dromen, vanuit intimiteit met Hem de juiste stappen mogen ondernemen, maar bovenal Hem mogen aanbidden zodat Zijn glorie zichtbaar mag worden op deze aarde.”

Jan de Vos is één van de enthousiaste geluidsmannen in de LWG:

“Ik ben een aantal jaren geleden gevraagd om mee te doen met het geluidsteam. Door omstandigheden moest er een heel nieuw geluidsteam worden opgebouwd. Samen met de andere nieuwe ‘geluidsmannen’ hebben we eerst een aantal weken les gekregen van een echte ‘geluidsman’. Hierna hebben we een aantal maanden tijd nodig gehad om het aansluiten van de apparatuur onder de knie te krijgen. We werken momenteel samen met een leuk en hecht team dat bestaat uit zowel jongeren als ouderen. Nieuwe, enthousiaste mensen zijn altijd welkom!”

Beamerteam

Het beam-team zorgt elke dienst voor de projectie, zodat de mensen in de zaal de liedteksten, de filmpjes, de Bijbelteksten en de presentaties kunnen zien.
Hiermee doet dit team kostbaar werk in het faciliteren van aanbidding.

Het team bestaat uit de volgende mensen:
– Laurence Walhout
– Leon van Oorschot
– Bert de Vin
– Eveline van den Berg
– Michèle Verstraten
– Norina Haynes

Decoratieteam

flowerHet decoratie-team zorgt elke dienst voor versiering/aankleding van de zaal,
als onderdeel van het leiden van aanbidding.
Hiermee doet dit team kostbaar werk in het faciliteren van aanbidding.

Teamleider:
– Marguerite Buitendijk