Oudstenteam

Hier lees je meer over het oudstenteam van de Levend Woord Gemeente

Patrick de Groot

Mijn naam is Patrick de Groot en ik ben getrouwd met Leonie. We hebben drie lieve dochters. In de gemeente mag ik met groot plezier dienen als oudste. Mijn verantwoordelijkheden zijn de kinderkerk, het tienerwerk en de financiële administratie. Ook voor de facilitaire zaken ben ik samen met Glenn Coutinho verantwoordelijk.

 

 

 

 

 

 

Glenn  Coutinho
Ik ben inmiddels al meer dan 19 jaar deel van de LWG. Samen met de andere oudsten en gelovigen dienen we Heer dienen in Zijn Koninkrijk. Ik merk meer en meer dat leiding geven het dienen is van anderen. Proberen hen succesvol te maken door hen te eren. Jezus zegt: “Leert van Mij Ik ben nederig en zachtmoedig.” Al doende ontdek ik dat Hem te kennen het leven is.

 

 

Jorden Spijker

Mijn naam is Jorden Spijker en ik ben getrouwd met Debora. We kennen de Heere Jezus ruim 40 jaar. In de Levend Woord Gemeente ben ik oudste van Bestuur en Diaconie. Al vele jaren is het een roeping in mijn leven om de gemeente van Jezus Christus te dienen en in Zijn gemeente fundamentele gezondheid te brengen.

De Heere Jezus wil Zichzelf aan de wereld laten zien: door Zijn gemeente heen, door onze huwelijken heen en door ons persoonlijk leven heen. Daarom vind ik het een voorrecht om deel te zijn van de Levend Woord Rotterdam, om samen Zijn plannen voor ons allen te ontdekken en om die plannen samen uit te voeren. Debora en ik leiden tevens een pioniergemeente in Bergen op Zoom: Levend Woord Brabant Zeeland.

 

 

David van Wessel

David van Wessel is getrouwd met Brendine en trotse vader van Daan. In het dagelijks leven is David advocaat. Hij geeft als oudste leiding aan de bediening onderwijs.