Young adults

In de Levend Woord Gemeente is ook een Young Adults groep. Eens in de twee weken komen we op zondagmiddag tot ongeveer 16 uur bij elkaar. Is je leeftijd ergens van 17 tot 25 jaar? Dan ben je van harte welkom!

Tijd met elkaar
Om de week op zondag na de dienst gaan we met elkaar naar het Levend Woord Centrum. Daar eten we eerst samen. Vervolgens is er tijd voor fellowship. We doen een spel, denken na over het woord of we gaan dieper in op een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld samen ontdekken hoe je God beter kunt leren kennen. En hoe ga je eigenlijk om met vrienden die God niet kennen?

Contact doordeweeks
Deze groep is niet alleen voor zondag. Ook doordeweeks is er onderling contact. Via de groepsapp wordt er van alles besproken en worden vriendschappen onderhouden. Leiders Giovanna en Patrick hebben regelmatig contact met de groep om ze helpen in hun leven dat soms zo ingewikkeld kan zijn.

Vele jongeren uit de groep zijn inmiddels ook leiders bij de tieners. Ze zijn zelf zover gegroeid in hun geloof dat ze een voorbeeld zijn voor de tieners en leren om in leiderschap te functioneren.