Connectgroep

Ben je nieuw in de Levend Woord Gemeente of ben je op zoek naar je eigen plek in de gemeente? Speciaal voor jou is er de connectgroep. Eens in de twee weken komen we bij elkaar in het Levend Woord Centrum. Er staat een team voor je klaar dat je graag verder helpt in het vinden van je weg.

Fellowship
Tijdens de avonden leer je de gemeente en haar leiders persoonlijk kennen. Je ontdekt waar de Levend Woord Gemeente voor staat. Ook nemen we tijd voor fellowship: elkaar beter leren kennen. Dat maakt het ook weer makkelijker om een eigen plekje te vinden binnen de gemeente.

Jouw bestemming
Het connectteam dat aanwezig is, denkt graag met je mee over jouw specifieke bestemming. Er worden persoonlijke gesprekken ingepland. Het uitgangspunt is daarbij steeds: Wat kunnen we als Levend Woord Gemeente voor jou betekenen? Vanuit de gesprekken kunnen we je verwijzen naar cursussen als ‘De stappen naar vrijheid’ of ‘Stap voor stap groeien’ (fundamenten van het geloof)’. Of we adviseren je bijvoorbeeld om de Motivatiegaventest te doen.

Indruk van de avond
Een indruk krijgen van hoe zo’n avond eruit ziet? In dit filmpje kun je dat bekijken: