De baby’s en jonge peuters, twee groepen (0 t/m 1 jaar en 2 t/m 3 jaar), onze briljantjes

BriljantjesWe hebben mooie, schone en frisse ruimtes tot onze beschikking waar de kinderen in een veilige en rustige omgeving kunnen slapen, spelen en het Woord van God op hun eigen niveau onderwezen krijgen. De baby’s in de consistorie en de jonge peuters komen samen in een achterzaal van de kerk.

In het verleden hebben we vaak gedacht dat we kinderen in deze leeftijdsgroep alleen maar bezig hoeven te houden terwijl de ouders hun geestelijk voedsel in de dienst ontvangen.
Echter, wij hebben gemerkt dat juist deze kinderen enorm ontvankelijk zijn voor de Heilige Geest en open zijn om belangrijke geestelijke lessen te leren. We hebben een programma waarin we alvast een basis in de levens van de kinderen leggen over onderwerpen als: Gods onvoorwaardelijke liefde, geloof, God spreekt bovennatuurlijk tot ons, de Heilige Geest enzovoort.

IMG-20140323-WA0001Ook leren we iedere 6 weken een nieuwe bijbeltekst met elkaar en zingen en dansen voor de Here God. Er zijn bekwame kinderwerkers die een hart voor de kleinsten hebben en hen verzorgen terwijl de ouders ontspannen kunnen genieten van de samenkomst. Ieder kind wordt geregistreerd en de bijzonderheden worden genoteerd. Via een oproepsysteem wordt u opgeroepen als dat nodig mocht zijn.

 

 

 

>>> Klik hier voor meer foto’s…

~LWGWebsite~Afbeeldingen~uitzoeken foto's Lydia~2012-11-04 briljantjes~briljantjes 031 paasontbijt 2014 018 Briljantjes