Levend Woord Kinderkerk

De kinderkerk heet bij ons ‘de schatkist’. Kinderen zijn Gods kostbare schatten. Gods Geest doet een bijzonder werk onder onze kinderen. Kinderen zijn de kerk van nu en verdienen onze onverdeelde aandacht en beste leiders! De babygroep en onderbouwgroep hebben een eigen plekje in de gerenoveerde achterzalen van de Breepleinkerk en de midden- en bovenbouw wandelt iedere zondag naar het Levend Woord Centrum voor hun tijd met God en met elkaar.

Als team zijn we razend enthousiast om de kinderen te leren en te trainen zodat Gods koninkrijk in en door hen heen zichtbaar zal worden! We zitten boordevol plannen en ideeën!

Ons verlangen is om de kinderkerk tot een boeiende en fijne plek voor kinderen te laten zijn. Een plek waar ze graag naar toe gaan en vriendschappen met andere kinderen ontwikkelen. En bovenal: een plaats waar ze worden geholpen om een persoonlijke relatie met God te hebben en het werk van de Heilige Geest leren kennen en ervaren.

 

De kinderkerk is onderverdeeld in 5 groepen
De baby’s en jonge peuters (2 t/m 3 jaar), onze briljantjes

We hebben een mooie, schone en frisse ruimte tot onze beschikking waar de kinderen in een veilige en rustige omgeving kunnen spelen en slapen. In het verleden hebben we vaak gedacht dat we kinderen in deze leeftijdsgroep alleen maar bezig hoeven te houden terwijl de ouders hun geestelijk voedsel in de dienst ontvangen. Echter … >>> Lees verder

 

 Peuters en kleuters (4 t/m 5 jaar), de pareltjes

Met deze groep doen we een vast programma. Vroeger leerden we al ‘rust, reinheid, regelmaat’. De kinderen weten precies waar ze aan toe zijn. Eerst spelen, dan gaan we kleuren of knutselen, dan drinken we samen en eten we wat lekkers, dan gaan we met z’n allen naar de wc, dan aanbidding, dan het verhaal en … >>> Lees verder

 

De Smaragdjes – 6 t/m 8 jarigen

We beginnen altijd samen in de Breepleinkerk.

Maar al vrij snel gaan we met alle kinderen naar voren om ons offer in de schatkist te brengen en daar zingen we samen nog een lied.

We verzamelen ons bij de achterdeur van de kerk en … >>> Lees verder

Ontmoet een van onze Diamonds…

Hoi! Mijn naam is Zoë Joy Haddon. Ik ben 11 jaar oud. Ik heb een broer, Noah, van 14. Ook heb ik nog een klein broertje en zusje. Het is een tweeling. Ze heten Joshua en Mercy. Ik ben stapelgek op ze. Ik houd heel erg veel van dansen, zingen en … >>> Lees verder

 

 

 

Regelmatig komt er een nieuws vanuit de kinderkerk middels een nieuwsbrief!

Abonneer je op de nieuwsbrief van de kinderkerk

Lees hier de nieuwsbrieven die al zijn uitgekomen om de leiders ook wat te leren kennen

De kinderkerk heeft ook een eigen emailadres, mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust op kinderkerk@lwg.nl

 

Dingen die we belangrijk vinden

In iedere groep nemen we de tijd voor aanbidding, spelen en creativiteit. Ook besteden we aandacht aan de jarigen in ons midden en nemen we tijd om wat lekkers met elkaar te eten en te drinken. Wat is het belangrijk dat de kinderen goede vriendschappen binnen de gemeente ontwikkelen! De ervaring leert dat dat soms levenslange vriendschappen kunnen worden. Ook wordt de kinderen geleerd dat er een zegen ligt in offeren, geld opzij leggen voor God. Iedere week kunnen de kinderen hun offergave in de schatkist gooien.

Dat gebeurt in de grote zaal waarna we een zegenlied over de kinderen uitzingen.

 

Het lied dat we momenteel zingen is ‘de zegen van God’. 

  
Verder hebben we om de maand een grote kinderdienst, zoals je hier links kunt bekijken, met een eigen band en een mooi thema.

Norina leidt een kinderdansteam, met kerst heeft zij met het team een mooie dans gedanst, met onze Smaragdjes, op het zegen lied.
Deze dans kun je hier bekijken op de pagina van onze Smaragdjes.

 


Gebedskaarten

Als kinderwerkers bidden we voor alle kinderen die in de kinderkerk komen.

We geloven in de kracht van gebed en kunnen zo samen op de bres staan

voor onze kinderen zodat er doorbraken in hun levens plaats vinden.

Dit doen we aan de hand van gebedskaarten die voor ieder kind persoonlijk zijn gemaakt.

Foto Impressie

Klik Hier voor een volledige foto impressie van onze kinderkerk

       

      

Klik Hier voor een volledige foto impressie van onze kinderkerk